Strona główna
     
 
Handel wewn. wsp贸lnoty
Intra - Community trade

Przyw贸z z kraj贸w trzecich
Imp. from third countries

Wyw贸z
Export

Zdrowie i ochrona zwierz膮t
Animal Health and Welfare

Higiena prod. pochodzenia zwierz. Hyg.of Foodstuffs of Anim.Origin
Diagnostyka laboratoryjna
Laboratory diagnosis

Farmacja, Utylizacja, Pasze
Feed, Pharm.& Rendering

Prawo weterynaryjne
Veterinary law

Systemy informatyczne
IT systems

Szkolenia
Trainings

Patronaty GLW
CVO's Patronage

 

NA SKR脫TY:


Listy zak艂ad贸w
Lists of Approved Establishments

Ćwiczenia terenowe z zakresu zwalczania ASF
Biuletyn: Stan zaka藕nych chor贸b zwierz臋cych
Weterynaryjna sprawozdawczo艣膰 statystyczna




Praktyczne wskaz贸wki dla rolnik贸w w przypadku konieczno艣ci uboju zwierz膮t gospodarskich kopytnych poza rze藕ni膮


Chiny - wymagania weterynaryjne

Zamieszczone przez: Marcin Kozłowski        

      Pliki do pobrania / Files to download:

za艂膮cznik do procedury_ULW_Chiny.pdf
  dodano dnia: 2016-02-02 13:49:19
Procedura_przekazywania_aktualizacji_ULW-mieso wieprzowe_drobiowe_jelita_Chiny.pdf
  dodano dnia: 2016-02-02 13:47:14
Chiny info o rejestracji eksporter贸w_aktualizacja_7 01 2016.pdf
  dodano dnia: 2016-01-07 12:38:02
Ustawa Chi艅skiej Republiki Ludowej o bezpiecze艅stwie 偶ywno艣ci.pdf
  dodano dnia: 2015-09-29 17:12:37
wniosek_chi艅ski_dla _zak艂ad贸w_mi臋snych.pdf
  dodano dnia: 2015-09-25 10:17:10
06-GB13102-2010_Evaporated_Milk_sweetened_condensed_and_formulated.pdf
  dodano dnia: 2015-08-18 15:38:51
05-GB19302-2010_Fermented_Milk.pdf
  dodano dnia: 2015-08-18 15:38:45
04-GB25191-2010_Modified_Milk.pdf
  dodano dnia: 2015-08-18 15:38:39
03-GB25190-2010_Sterilized_Milk.pdf
  dodano dnia: 2015-08-18 15:38:32
02-GB19645-2010_Pasteurized_Milk.pdf
  dodano dnia: 2015-08-18 15:38:26
01-GB19301-2010_Raw_Milk.pdf
  dodano dnia: 2015-08-18 15:38:05
mleko_sterylizowane_formularz.pdf
  dodano dnia: 2015-05-29 17:11:56
mleko_pasteryzowane_formularz.pdf
  dodano dnia: 2015-05-29 17:11:48
GB 2760_2014_za艂膮cznik_D_dodatki_do_偶ywno艣ci.pdf
  dodano dnia: 2015-05-29 17:11:42
Og贸lne zasady znakowania warto艣ci膮 od偶ywcz膮 偶ywno艣ci paczkowanej.doc
  dodano dnia: 2015-01-08 10:42:28
Procedura_rejestracji_producentow_sektora_rybnego_do_ChRL.zip
  dodano dnia: 2014-11-14 14:02:01
GB7718-2011 og贸lna norma dotyczaca etykietowania 偶ywnosci paczkowanej pl.doc
  dodano dnia: 2014-07-01 13:32:20
GB 13432-2013 Znakowanie paczkowanych produkt贸w spozywczych specjalnego przeznaczenial.docx
  dodano dnia: 2014-06-24 14:43:48
GB10767-2010preparaty do dalszego 偶ywienia niemowl膮t i dzieci m艂odszych PL.doc
  dodano dnia: 2014-06-24 14:43:46
GB10765-2010 Preparaty do poczatkowego zywnienia niemowl膮t.doc
  dodano dnia: 2014-06-24 14:43:39
Szczeg贸艂owe_przepisy_dotycz膮ce_zarz膮dzania-s艂abymi_wynikami_towar贸w_importowanych.pdf
  dodano dnia: 2014-05-16 10:40:46
GB_23790-2010_Dobra Praktyka Produkcyjna dla Preparat贸w Mlecznych w Proszku Przeznaczonych dla Niem
  dodano dnia: 2014-05-07 17:13:51
Porownanie z chinskimi praktykami i standardami wytwarzania produkt贸w mlecznych UE-CN.pdf
  dodano dnia: 2014-02-24 13:13:14
GB12693-2010-dobra praktyka produkcyjna produktow mlecznych.pdf
  dodano dnia: 2014-02-24 13:13:08
Srodek_administracyjny-zakre_kontroli_kwarantanny-nadzoru_nad_importem-eksp_przetw_mlecz.pdf
  dodano dnia: 2013-06-27 15:28:29
Ogloszenie-sprawa_wdroz_srod_nadzoru-zarzadz_kontr-kwarantanny_import-eksp_przetw_ mlecz.pdf
  dodano dnia: 2013-06-27 15:28:23
PROCEDURA - 艁APY PL-EN 18.04.2013.pdf
  dodano dnia: 2013-04-05 10:13:46
PROCEDURA - LOTKI PL-EN 18.04.2013.pdf
  dodano dnia: 2013-04-05 10:13:42
zalacznik_1_do_procedury_mleko.pdf
  dodano dnia: 2012-09-07 09:51:11
Procedura_zglaszania_zakladow_mleczarskich_do_eksportu _ChRL.pdf
  dodano dnia: 2012-09-07 09:51:06
Metoda_prowadzenia_kontroli-jakosci_i_kwarantanny-wwozu_i_wywozu-produktow_miesnych_-_CNCA.pdf
  dodano dnia: 2012-03-16 13:41:26
schemat procedury zatwierdzania zak艂adu zainteresowanego wysy艂k膮 mi臋sa drobiowego lub wieprzoweg
  dodano dnia: 2012-03-12 11:46:37
chinski_protokol_wieprzowina_pl.pdf
  dodano dnia: 2011-08-31 11:20:51
chinski_protokol_drobiowy_pl.pdf
  dodano dnia: 2011-08-31 11:20:24
Zasady_prowadzenia_inspekcji-i_kwarantanny_importowanych-produktow_miesnych.pdf
  dodano dnia: 2007-08-06 15:27:06
Ustawa_ChRL_o_inspekcji-produktow_importowanych_i_eksportowanych.pdf
  dodano dnia: 2007-08-06 15:27:03
Ustawa_ChRL_o_inspekcji_i_kwarantannie-importowanych_i_eksportowanych_zwierzat_i_roslin.pdf
  dodano dnia: 2007-08-06 15:26:59
Lista_farmaceutykow_zabronionych_w_karmieniu_i_pojeniu-zwierzat.pdf
  dodano dnia: 2007-08-06 15:26:53
Dopuszczalne_poziomy_pozostalosci-lekow_weterynaryjnych_w_zywnosci-pochodzenia_zwierzecego.pdf
  dodano dnia: 2007-08-06 15:26:49
Norma_chinska_subst_ promieniotw.doc
  dodano dnia: 2007-05-10 14:47:07
protokol mleko ostateczny_pl.pdf
  dodano dnia: 2007-05-10 14:45:31
Rozporzadzenie w sprawie rejestracji obcych zakladow zamierzajacych eksportowac produkty spozywcze d
  dodano dnia: 2007-04-10 16:31:21





RAPORT GLW - KONINA
CVO'S REPORT - HORSE MEAT

G艂贸wny Inspektorat Weterynarii

Struktura Inspekcji Weterynaryjnej

Dane teleadresowe jednostek Inspekcji Weterynaryjnej

Zam贸wienia publiczne

Inne strony www

Kontakt

Praca

Stronę odwiedziło:
9118955
osób.
Główny Inspektorat Weterynarii
ul. Wspólna 30, 00-930 Warszawa
tel. 22 623 20 89, fax. 22 623 14 08
wet@wetgiw.gov.pl