Strona główna
     
 
Handel wewn. wsp贸lnoty
Intra - Community trade

Przyw贸z z kraj贸w trzecich
Imp. from third countries

Wyw贸z
Export

Zdrowie i ochrona zwierz膮t
Animal Health and Welfare

Higiena prod. pochodzenia zwierz. Hyg.of Foodstuffs of Anim.Origin
Diagnostyka laboratoryjna
Laboratory diagnosis

Farmacja, Utylizacja, Pasze
Feed, Pharm.& Rendering

Prawo weterynaryjne
Veterinary law

Systemy informatyczne
IT systems

Szkolenia
Trainings

Patronaty GLW
CVO's Patronage

 

NA SKR脫TY:


Listy zak艂ad贸w
Lists of Approved Establishments

Ćwiczenia terenowe z zakresu zwalczania ASF
Biuletyn: Stan zaka藕nych chor贸b zwierz臋cych
Weterynaryjna sprawozdawczo艣膰 statystyczna




Praktyczne wskaz贸wki dla rolnik贸w w przypadku konieczno艣ci uboju zwierz膮t gospodarskich kopytnych poza rze藕ni膮


Lista zak艂ad贸w zatwierdzonych zgodnie z Rozporz膮dzeniem (WE) Nr 853/2004
z uwzgl臋dnieniem zak艂ad贸w zatwierdzonych korzystaj膮cych z krajowych 艣rodk贸w dostosowuj膮cych, o kt贸rych mowa w art. 10 ust. 3 (WE) Nr 853/2004
List of Approved Establishments according to Regulation (EC) No. 853/2004
including Approved Establishments using national adapting measures, which are mentioned in Art. 10 par. 3 Regulation (EC) No. 853/2004
ODNOSNIK/LINKOPIS/DESCRIPTION
Kody i skr贸ty
Codes and summaries
Spis oznacze艅
Index
Sekcja 0
Section 0
Og贸lny zakres dzia艂alno艣ci zak艂adu
General activity establishment
Sekcja I
Section I
Mi臋so kopytnych udomowionych
Meat of domestic ungulates
Sekcja II
Section II
Mi臋so drobiowe i Zaj臋czaki
Meat from poultry and lagomorphes
Sekcja III
Section III
Mi臋so zwierz膮t dzikich utrzymywanych w warunkach fermowych
Meat of farmed game
Sekcja IV
Section IV
Dziczyzna
Wild game meat
Sekcja V
Section V
Mi臋so mielone, surowe wyroby mi臋sne i mi臋so odkostnione mechanicznie
Minced meat, meat preparations and mechanically separated meat
Sekcja VI
Section VI
Produkty mi臋sne
Meat products
Sekcja VII
Section VII
呕ywe mi臋czaki dwuskorupowe
Live bivalve molluscs
Sekcja VIII
Section VIII
Produkty rybo艂贸wstwa
Fishery products
Sekcja IX
Section IX
Surowe mleko i produkty mleczne
Raw milk and milk products
Sekcja X
Section X
Jaja i produkty jajeczne
Eggs ang Eggs products
Sekcja XI
Section XI
呕abie udka i 艣limaki
Frogs' legs and snails
Sekcja XII
Section XII
T艂uszcze zwierz臋ce i skwarki
Rendered animal fats and greaves
Sekcja XIII
Section XIII
Przetworzone 偶o艂膮dki, p臋cherze i jelita
Treated stomachs, bladders and intestines
Sekcja XIV
Section XIV
呕elatyna
Gelatine
Sekcja XV
Section XV
Kolagen
Collagen
Art. 10 ust. 3 rozporz膮dzenia (WE) nr 853/2004
Art. 10 par.3 Regulation (WE) 853/2004
Lista zak艂ad贸w zatwierdzonych korzystaj膮cych z krajowych 艣rodk贸w dostosowuj膮cych
The list of approved establishments using national adapting measures




RAPORT GLW - KONINA
CVO'S REPORT - HORSE MEAT

G艂贸wny Inspektorat Weterynarii

Struktura Inspekcji Weterynaryjnej

Dane teleadresowe jednostek Inspekcji Weterynaryjnej

Zam贸wienia publiczne

Inne strony www

Kontakt

Praca

Stronę odwiedziło:
9117714
osób.
Główny Inspektorat Weterynarii
ul. Wspólna 30, 00-930 Warszawa
tel. 22 623 20 89, fax. 22 623 14 08
wet@wetgiw.gov.pl